fbpx

Haartransplantatie Yuri van Gelder bij Acura Medisch Centrum

Heeft u het al gehoord? Yuri van Gelder heeft een haartransplantatie ondergaan bij Acura Medisch Centrum. Shownieuws was er de hele dag bij, samen met de directeur van de Nederlandse Haarstichting. De haartransplantatie van deze topsporter is breed uitgemeten in de media. Onder andere Hart van Nederland, Shownieuws en diverse kranten hebben hier uitgebreid over bericht.

Haartransplantatie Yuri van Gelder bij Acura Medisch Centrum.
Haartransplantatie Yuri van Gelder bij Acura Medisch Centrum.

Haartransplantatie Yuri van Gelder met 2.100 grafts

Yuri van Gelder is een van de meest bekende topsporters van Nederland. Tijdens de FUE Haartransplantatie zijn maar liefst 2.100 grafts getransplanteerd. Hierbij is vooral gefocust op het voorste gedeelte van het hoofd. 2.100 grafts komt overeen met ongeveer 4.000 haren. Hij mag dan ook een mooi resultaat verwachten van de behandeling.

Hoe zag de dag eruit?

Het was een lange dag voor Yuri, die net diverse grote toernooien achter de rug had en ook een grote Haartransplantatie behandeling heeft ondergaan. Om 9.00 uur was hij al aanwezig in de kliniek in Weert. Iets voor 17.00 uur was de behandeling afgerond. Alleen de prikjes van de verdoving vond hij niet heel prettig. Verder was het een ontspannen behandeling, hij heeft zelfs even geslapen.

Hoe ziet het herstel na de haartransplantatie eruit?

Direct na de behandeling begint het herstel. De nazorg is erg belangrijk voor een mooi resultaat. De getransplanteerde haren zullen eerst gaan uitvallen. Dit gebeurt na ongeveer 1 tot 3 weken. De geïmplanteerde grafts zullen na 3 tot 4 maanden weer gaan groeien. Pas na 9 tot 12 maanden is het eindresultaat optimaal.

Lees hier alles over de haartransplantatie behandeling en onze prijzen.

Reactie Acura Medisch Centrum op haartransplantatie Yuri van Gelder

‘We zijn natuurlijk heel trots dat steeds meer bekende Nederlanders voor de kwaliteit van Acura Medisch Centrum kiezen. We zijn ook erg blij dat Yuri van Gelder voor ons heeft gekozen. We wensen hem een voorspoedig herstel toe, veel plezier met het resultaat en natuurlijk ook met zijn sportieve activiteiten. We hebben een gezellige, leuke dag met hem gehad!’

Previous Post
Gratis mooie klapspiegel cadeau bij een behandeling in juli
Next Post
Welke schoonheidsbehandelingen zijn er mogelijk zonder operatie?
Menu