fbpx

Welke schoonheidsbehandelingen zijn er mogelijk zonder operatie?

Sommige mensen kiezen het liefst voor een cosmetische ingreep, waarbij geen operatie nodig is. Dankzij recente innovaties is er tegenwoordig van alles mogelijk, zonder dat u hierbij hoeft te worden geopereerd. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Ultherapie voor een strakkere huid, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultra geluidsgolven? Of van mesotherapie, waarbij er voedingsstoffen en anti-oxidanten in de huid of het haar worden ingebracht, om het haar en de huid mooier te maken? In dit artikel geven we een overzicht van de diverse behandelingen die mogelijk zijn zonder operatie.

Ultherapie – strakkere huid

Bent u op zoek naar een niet-invasieve behandeling om uw huid te liften? De Ultherapie behandeling is een alternatief voor een chirurgische facelift en verstrakkingsoperatie. De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn, de bovenarmen en de onderkant van de kin te liften. Dankzij Ultherapie worden de diepere huidlagen aangepakt, waardoor de huid verstevigd wordt. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie, maar dan zonder narcose, zonder littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultherapie behandeling berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verhit. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn. Voor meer informatie, klik hier.

CO2 Fractional laser – huidverjonging

Bent u op zoek naar een laserbehandeling voor het verminderen van rimpels, acné-littekens, pigmentvlekken of zwangerschapsmasker? Onze CO2 fractional laser is de meest effectieve en best gecontroleerde manier om uw huid in alle opzichten te verbeteren: ze is gladder, soepeler en heeft meer volume. Het grote voordeel van de CO2 fractional laser ten opzichte van de klassieke laser, is de zeer korte herstelperiode van 5 dagen. Daarnaast is de behandeling veilig en voor bijna iedereen geschikt. Voor meer informatie, klik hier.

Chemische peelings – huidverbetering

Chemische peelings kunnen voor verschillende huidproblemen worden ingezet. Voorbeelden zijn huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment. Een chemische peeling kan bijdragen aan het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van huidoneffenheden. Bij Acura Medisch Centrum werken we met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic.Voor meer informatie, klik hier.

Mesotherapie huid – huidverbetering

Is uw huid droog of vaal en begint het volume te verliezen of worden er fijne lijntjes zichtbaar? Dan is de Skinbooster behandeling mogelijk interessant voor u. Skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het huidvolume, verzachten rimpels en voeden daarnaast de huid. Een Skinbooster is een injectievloeistof. De basis hiervan bestaat meestal uit hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Deze stoffen voeden, repareren en stimuleren de huid. Met maar liefst 72 actieve ingrediënten kan daarom gesproken worden over een echte vitamine cocktail voor de huid. Alle skinboosters vallen onder de CE klasse III injectable producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De skinboosters zijn samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten. De verschillende skinboosters bestaan uit meerdere specifieke producten met ieder hun eigen ingrediënten, doel en werking. Deze vorm van mesotherapie is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. Voor meer informatie, klik hier.

Mesotherapie haar – haaruitval behandeling

Er bestaan verschillende effectieve behandelingen tegen haarverlies. Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een zogenaamde mesogun. Met behulp van dit apparaat worden diverse natuurlijke bouwstoffen, anti-oxidanten en haarstimulanten in de hoofdhuid ingebracht met behulp van micro-injecties. Deze stoffen worden 1 millimeter diep in de hoofdhuid ingebracht. Deze behandeling kan een alternatief zijn voor een haartransplantatie, maar ook goed in combinatie met deze ingreep worden gecombineerd. Voor meer informatie, klik hier.

Botox behandeling – Rimpelbehandeling / overmatig zweten / tanden knarsen / migraine

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen goed met botuline toxine worden behandeld. Botuline toxine is veilig. Jaarlijks worden er gemiddeld 4 miljoen behandelingen verricht en tot nu zijn er geen nadelige bijwerkingen op lange termijn geregistreerd. Daarnaast werkt Acura uitsluitend met deskundige professionals en goedgekeurde merken, zoals Azzalure® (Dysport®). Voor meer informatie, klik hier.

Fillers behandeling – Rimpelbehandeling

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen. Bij Acura werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers. Omdat een gezicht in de loop der jaren verandert, is het effect van permanente fillers niet te voorspellen. Er zijn verschillende soorten fillers, die elk hun specifieke eigenschappen hebben voor bijvoorbeeld diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. De duur van het effect hangt af van het product en het te behandelen gebied. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige producten, die hun effect meer dan uitgebreid aangetoond hebben. Voor meer informatie, klik hier.

Hiernaast bieden wij nog diverse andere behandelingen aan. Het overzicht kunt u hier vinden.

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een consult inplannen voor een behandeling zonder operatie? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

  • Gratis eerste consult
  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies
Previous Post
Haartransplantatie Yuri van Gelder bij Acura Medisch Centrum
Next Post
Fillers gevaarlijk?
Menu